Suurimmat sveitsiläiset jälleenmyyjät asettivat debyyttinsä Bitcoin-lahjakortit

Kartano ja Valora hyödyntävät nykyistä salakirjoitusta myydä Bitcoin-lahjakortteja myymälöissään kaikkialla Sveitsissä.

Sveitsin salausbuumi on tullut toiseen ulottuvuuteen, kun jälleenmyyjät ovat ottaneet käyttöön Bitcoin ( BTC ) -kupongit ja lahjakortit

Sveitsiläisen päivittäisen Tages-Anzeigerin mukaan Manor – maan suurin tavarataloketju – myy jo Bitcoin-kuponkikortteja 59 haarassaan.

Samaan aikaan vähittäiskaupan jättiläinen Valora alkaa myydä BTC-lahjakortteja kioskeissaan koko maassa 1. huhtikuuta alkaen.

„Cryptonow“ -nimellä kutsutut Bitcoin-setelit ovat peräisin Värdex Suissen, kryptovaluutta-rahoituspalveluyrityksen tallista. Värdex on myös tytäryhtiö suurelle sveitsiläiselle salausvaihdolle Bitcoin Suisse.

Värdexin operatiivisen johtajan Simon Grylkan mukaan Cryptonow tarjoaa yksinkertaisen aloituskanavan potentiaalisille kryptovaluutan käyttöönottajille, jotka pelkäävät tavanomaiset mahdollisuudet hankkia virtuaalivaluutta. Grylkalle Cryptonow-tosite muistuttaa digitaalisia kultakolikoita.

Cryptonow-kuponkikortteja on saatavana kolmella eri muunnelmalla, jotka vaihtelevat 100-500 frangiin (107-535 dollaria). Värdex Bitcoin -lahjakorttituote on tulossa Sveitsin salaus- ja lohkoketjujen jatkuvan kasvun keskellä.

Kuten Cointelegraph on aiemmin ilmoittanut , Crypto Valleyn 50 parhaan blockchain-yrityksen arvo on yli 680% vuoden 2020 puolivälistä lähtien.mistajilla on rajallinen tapa käyttää Bitcoin-lahjakorttejaan.

Tällä hetkellä heidän käytettävissä olevat vaihtoehdot olisivat lunastaa kuponit vaihtopalvelun kautta tai myydä kortille ladattu BTC-määrä jollakin Värdexin ylläpitämistä 70 Bitcoin-pankkiautomaatista.

Vähittäiskauppiaiden korttien hankinnasta perimillä kiinteillä ja marginaalipalkkioilla Cryptonow näyttää nykyisessä toistossaan olevan enimmäkseen uusi tapa hankkia Bitcoin.

Vaikka on olemassa useita tapoja, jotka tarjoavat salauksen lahja-korttikaupan, Cryptonow on yksi ensimmäisistä tuotteista, jotka tarjoavat sala-valuutalla ladattuja lahjakortteja.

Lahjakorttien käyttö kryptovaluutan ostamiseen on suosittua vertaisverkkokaupan areenalla erityisesti lainkäyttöalueilla, joissa rahoituspalvelujen infrastruktuuri on kehittymätöntä.